Welkom

Het doet ons plezier dat u de weg naar ons gevonden heeft. Graag maken we u wegwijs in hetgeen wij voor u kunnen betekenen.
In uw belang handelen we als onafhankelijk verzekeringsmakelaar waarbij uzelf steeds centraal zult staan. Met onze langetermijnvisie, onze oprechte betrokkenheid en spontane opvolging van de zaken die u aanbelangen, bieden we u graag een bron van vertrouwen en gemoedsrust.

In 1991 reeds werden onze eerste stappen gezet in de verzekeringssector. Sinds 1998 wordt ons kantoor voltijds gerund door ons als echtpaar. We werken steeds op afspraak via videogesprek. Wij leren u graag kennen en kijken uit naar een duurzame zaken- en vertrouwensrelatie waarbij u ten allen tijde kunt rekenen op onze nabijheid, integriteit en discretie.
Gino & Brigitte

 

Ons doel

Wij werken voor jou, onze klant, op basis van jouw specifieke noden en behoeften. Centraal staat jouw financiële situatie; de risico's die je loopt en de wensen die jij hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met jou, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om jou, jouw gezin, jouw bedrijf en jouw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor jou de markt raadplegen en kan je beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen je een compleet up-to-date overzicht van jouw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met jouw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat je steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Jouw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat je met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

 

Onze troeven
  • vrijblijvend advies
  • checkup van al jouw verzekeringen
  • analyse van jouw situatie of uw activiteit
  • optimalisatie en realisatie van al jouw risico's
Wat doen wij nog meer voor u
  • wij nemen je veel administratieve rompslomp uit handen
  • bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling
  • wij houden je steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • we nemen de tijd om jou goed te adviseren

Gino Haeck

Zaakvoerder, offertes & wijzigingen BOAR, gezinsbescherming, sparen & beleggen

Brigitte Van Vooren

Zaakvoerder, schadebeheer, administratie & opvolging